Doğum tarihi: ?? ?? 1970
Kaç yaşında: 54
Meslek: Hukuk Adamı, Bürokrat, Siyasetçi
Doğum yeri: Eskişehir

Ayşe Ünlüce, 1970 yılında Eskişehir’de doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Eskişehir’de tamamladıktan sonra İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Ayşe Ünlüce, üniversiteden hukukçu olarak mezun olup hakimlik sınavlarını da kazandıktan sonra Adalet Bakanlığı’nda hakim olarak göreve başlamış, akabinde Türk Telekom A.Ş. Hukuk İşleri Müdürü ve Osmangazi Üniversitesi Hukuk Müşaviri gibi görevlerde bulunmuştur.

Ayşe Ünlüce, 2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri olarak atanmış, 2018 & 2024 yıllarında ise Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olmuştur.

Ayşe Ünlüce’nin eşi Aydın Ünlüce kalp krizi ardından beyin kanaması geçirdi ve 19 Mart 2023 tarihinde hayatını kaybetti. Ayşe Ünlüce ve eşi Aydın Ünlüce’nin evliliklerinden 2 çocukları bulunmaktadır.

Eskişehir’de 25 yıldır Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen’in yerine Mart 2024 yerel seçimleri için CHP tarafından Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanlığına aday gösterildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir