Diyet süresi uzadıkça özellikle çok çalışan erkeklerde cinsel performansta biraz düşme olabilir. Böyle durumlarda bedene enerji veren ve cinsel performansı destekleyen doğal desteklerin yayarı olabilir. Size bugün vereceğim bu karışım özellikle erkekler için canlandırıcı etkiye sahiptir.

Malzemeler:

1 kilo saf iyi kalitede Bal
3 çorba kaşığı Arı Poleni
250 gr toz Zencefil
100 gr dövülmüş Kişniş
50 gr dövülmüş Kakule
150 gr dövülmüş toz halinde Kırmızı Ginseng
100 gr Isırgan Tohumu
100 gr dövülmüş ya da toz haline getirilmiş Keçiboynuzu
2 gr Safran
2 çorba kaşığı Kırmızı Pul Biber

Hazırlanışı:

Malzemeler tahta bir kaşıkla macun haline getirilir. Cam kavanoza koyalım. Daha sonra güneş görmemesi için folyoyla sarılır.

Sabah ve akşam bir tatlı kaşığı kullanabilirsiniz.

Ayrıca yabani yulaf, kırmızı ginseng gibi ürünler de hekime danışılarak kullanılabilir. Ciddi sorunlar yaşayan kişilerse hekime danışarak sertleşmeye yardımcı ilaçlar kullanabilirler. Çok ilerlemeyen safhalarda yukardaki reçete kullanılabilir.

Bu karışım doğal canlandırıcıdır ve doping etkisi yapar. Baldaki doğal şeker içeriğiyle ve yapısıyla güçlendirir. Safran çok özel bir cinsel uyarıcıdır. Zencefil, kişniş fizyolojideki yorgunluğu alır ve cinsel organların dolaşımını destekler. Özellikle arı poleni hücre yenilenmesi ve spermlerin desteklenmesi için çok yararlıdır. Baba olmayı düşünenlere tavsiye edilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir