Doğum tarihi: 30 Ocak 1995
Kaç yaşında: 28
Burcu: Kova
Meslek: İş Adamı
Doğum yeri: Elbistan, Kahramanmaraş

Çağrı Doğanay, 30 ocak 1995 tarihinde Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Çağrı Doğanay öğrenim görmekte olduğu Endüstri Meslek Lisesi’nde başlayan örgün lise eğitimi hayatını Mükrimin Halil Lisesinde sonlandırmıştır. Eğitim hayatına Açık Öğretim Lisesi üzerinden devam eden Çağrı Doğanay vatani görevini ise 2015 yılında Hatay ve Diyarbakır illerimizde tamamladı. Askerlikten sonra Kendi işini yapma tutkusunun peşinden gitmek isteyen Doğanay Ticarete atıldı.

Workshoplar, Seminerler ve birebir eğitimlere katılarak kendisini Dijital Pazar ve Pazarlama alanında geliştiren Çağrı Doğanay sonunda kendi danışmanlık şirketini kurmaya karar verdi ve 2015 yılında bu hayalini gerçeğe dönüştürerek bu işe imzasını atmış oldu. Sektördeki ilk yılını Home Office çalışma düzeniyle geçiren Çağrı Doğanay Home Office çalışma düzeninin kendisine uygun olmadığına karar vererek Freelancer olarak gezerek de işleri üzerinde tam odakta kalabileceğini, kalıplaşmış çalışma algısının dışına çıkarak sınır tanımadan özgürce kendi işini her yerde yapabileceğini de herkese kanıtlamış oldu.

Çağrı Doğanay, daha ilk seyahatinde, 2016 yılında 4 ülke gezerek serüvenine başlamış oldu bu serüven sırasında ziyaret ettiği Almanya ve Ukrayna seyahatlerinde bir iş ortaklığı fırsatı yakalayan Çağrı Doğanay böylelikle gıda sektörüne ilk yatırımını yaparak Türkiye’de kendi markasını kurmuş oldu. Blok zinciri ve Ağ Teknolojileri hakkında özel olarak hazırlanmış Türkçe eğitimler ortaya koydu.

Bir çok saygıdeğer organizasyonda kriptografi konusu üzerine sahne alma şansı bulan Çağrı Doğanay 2021 yılında Cryptocurrency Hackathon’a katıldı. 2022 yılında İmza attığı işleri ve oluşturduğu kimlik ile birlikte memleketi Elbistan’a geri dönüş yaptı.

Çağrı Doğanay, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nden Amatör telsiz lisansı alarak yerel haber sitesi ve gazete şirketini kurdu. İlerleyen dönemlerde Ankara Tercüme Ajansında çevirmenlik işinde Outsource ile hizmet vermeye başladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden insansız hava aracı kimliği alan Çağrı Doğanay, drone çekimleri hizmeti vermeye başlayarak bir işe daha adını yazdırmış oldu. Siber ağ Güvenliği ve Adli Bilişim Eğitimini tamamladıktan sonra yerel olarak hizmet vermeye başladı. Google dijital pazarlamanın temelleri, Facebook Blueprint gibi resmi iş ortaklığı lisanslarının hak sahibi oldu.

Ülkemizin 06 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli yaşadığı büyük depremin içerisinde kendisini bulan Çağrı Doğanay 2 aylık bir psikolojik tedavi sürecinden geçti, yaşanan yıkımlara can kayıplarına rağmen sağlam bir şekilde ayakta durmaya çalışan Çağrı Doğanay memleketi Elbistan’ı bırakmayarak konteyner evin içerisinde Freelancer olarak Dijital Kimlik Marka Danışmanlığı Hizmeti vermeye başlayarak çıktığı bu zorlu yolcuğunu devam ettirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir