Doğum tarihi: 21 Şubat 1987
Kaç yaşında: 35
Burcu: Balık
Meslek: İş Kadını, Sosyal Medya Fenomeni
Doğum yeri: Adıyaman

Makyaj ve kozmetik alanında ülkemizde yaptığı çalışmalarla ses getiren ünlü Türk güzel Gülcan Zeybel, 21 Şubat 1987 tarihinde doğmuştur. Lise eğitimini kolejde bitiren Gülcan Zeybel, üniversite eğitimini Selçuk Üniversitesi bilgisayar programcılığı ve teknolojileri bölümünde tamamladı.

Ancak kariyer hayatını bilgisayar tarafından ilerlemek istemeyen Gülcan Zeybel, küçüklüğünden bu yana ilgisini çeken kozmetik ve makyaj alanıyla sürdürmeye karar verdi. Dünyaca ünlü kozmetik firması olan Peggy sage Paris ile anlaşarak markanın ürünlerini ülkemizde “by Gülcan Zeybel” ismiyle satmayı hedefleyen Zeybel, daha şimdiden piyasada bilindik isimlerden birisi olmayı başardı.

Sosyal medyada da oldukça aktif olan Gülcan Zeybel, birçok kadın girişimciye ilham oldu. Instagram üzerinde yaptığı çalışmalarından ötürü kozmetik ve makyaj sektöründe ilk ödülünü aldı.

Başarılarından ötürü birçok gazeteyle röportaj yapan Gülcan Zeybel, ekranlara ilk kez Kanal D aracılığıyla bir sabah programında çıktı. Düzenli olarak popüler yayın kanallarında programlara çıkan Gülcan Zeybel, sabah ve öğlen kuşağının kozmetik ve makyaj sohbetlerinde aranan isimlerden birisi olmayı başarmıştır.

Takipçileri tarafından sürekli olarak olumlu geri dönüşler aldığını ifade ediyor. Yaptığı çalışmalar ve dahi gelecekte yapacağı çalışmalarla takipçilerini heyecanlandıran Gülcan Zeybel, bu ilişkinin tek taraflı olmadığından bahsediyor.

Kozmetik alanında her türlü olumlu projeye ve programa destek veren Gülcan Zeybel, teklifler için telefon ve mail üzerinden kurulan tüm iletişimleri karşılıksız bırakmıyor.

Sosyal medyadan da sürekli olarak geri dönüşler aldığını ifade eden Gülcan Zeybel, çalışmalarını geliştirmesinde takipçilerinin de payı olduğunu söylüyor. Günlük hayatında da giyimine ve güzelliğine düşkün olduğunu belirtiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir