Kilo verme pürüzsüz bir cilte sahip olmak tabiki kadın erkek her kesimin istediğidir. Türkiye’nin sevilen simalarından Lerzan Mutlu‘nunda kullandığı Çatırdatma teknolojisi ile ilgili bulabildiğimiz bütün haberlere göz attık. Ziyaretcilerimizin akıllarında sorun kalmayacak şekilde bilgilere ulaşmak istedik ve toplayabildiğimiz kadarıyla BodySlim yani Çatırdatma teknolojisiyle zayıflama hakkındaki bilgileri siz değerli okurlarımız için kaleme aldık. İşte BodySlim ile alakalı akıllara gelebilen merak edilen bütün detaylar.

İşte detaylar..

-BodySlim yazın gelmesiyle birlikte ince görünmek isteyen kadınları hedef alıyor.

Hepimizin tek derdi nedir? Kilo ve selülit, Ama böyle dertleri olmayan nadir kadınlar da var işte bunlardan bir tanesi de Lerzan Mutlu. Ve bunu çıtırdatan Formül Body Slim‘e borçlu. Yazın tatilde çekilip gazetelerde yayınlanan selülitsiz ve zayıf resimleri ile herkesin imrendiği bir sanatçı.

-BodySlim’le hayal ettiğiniz zayıflığa ve selülitsiz görüntüye en kısa zamanda sahip olacaksınız. Ürünün en büyük özelliği teninize sürdüğünüzde müthiş çıtırdatma teknolojisi ile kalıcı yağlara ulaşması.

-Lerzan Mutlu’nun da kullandığı BodySlim adlı formülle artık sizlerde onun gibi görünebilirsiniz.

-BodySlim Sabun tamamen deniz yosunu özünden yapılmıştır. Yosun özü cilde kolayca nüfus eder. Uygulandığı bölgede kese etkisi yaratarak ölü deriyi atmayı, gözenekleri açmayı ve cildin yumuşaklığını artırma gibi konularında yardımcıdır.

-BodySlimming Soap Kullanımı:

Sabunu vücudunuzda eşit miktarlarda ve masaj yaparak 5-10 dakika yedirerek uygulayınız. Daha sonra 2-3 dakika köpüklü bir vaziyette dinlenmesine izin vererek sonrasında bol suyla durulayınız.

-BodySlim Köpük (çatırdama teknolojisi)

Selülit sorunlarında yardımcı olarak kullanılabilir.

-BodySlim Shaping Cellulite Mouse Kullanımı

Sabah ve akşam temiz cilde uygulayın. Parmak ucunuza bir miktar krem alın ve sorunlu bölgeye nazikçe yedirerek uygulayın. Dairesel bir şekilde cilt tarafından emilene kadar yedirilmeli.

Peki bir anda milyonlarca, kadının ilgi odağı haline gelen BodySlim Kremi Nedir?

1) BodySlim Nedir?

BodySlim İngiliz bilim adamlarının geliştirdiği, crackle (çatırdama) teknolojisidir. Bölgesel incelmeyi ve selülitleri yok etmeye sağlar. Derinin 7 kat altında ki yağ tabakasına nüfus edip, o bölgede ki fazla yağları ve selülitleri çatırdama etkisi ile parçalayıp eritir! İngiltere’nin yüksek kontrol standartlarında üretilen BodySlim zayıflama ve selülit tedavisi konusunda teknolojinin gelmiş olduğu son noktayı temsil eden tek üründür!

2) BodySlim’in En Belirgin Etkileri Nelerdir?

Mevcut sistemlerde termal (ısı) etkisi ürünün içeriğindeki bileşenlerle sağlanır ve o ısı ile yağ hücrelerine ulaşması beklenir. Diğer sistemlerde yağlara ulaşması içinde mutlaka ekstra masaja ihtiyaç duyulur ve derinin en alt tabakasındaki oluşmuş kalıcı yağlara ulaşması ise hiç bir zaman mümkün olmaz! Oysa BodySlim sayesinde yüksek basınç altındaki köpük derinin en alt tabakasındaki yağlara saniyenin 10/1′i gibi kısa bir sürede ulaşır. Böylece BodySlim ile kalıcı olan yağlarınızı parçalama şansına sahip olabilirsiniz!

3) BodySlim İçeriğinde Neler Bulunuyor?

Slim Crackle Foam-Çatlak Giderici Köpük: Bütan, Su (Saf su), Alkol, Propan, İzobütan, Propilen Glikol, PPG-8 Ceteth-20, Dimetikon, Parfüm (aroma), Imidazolidnyl Urea (bir tür kozmetik koruyucu), Metahylparaben (bir tür kozmetik koruyucu), Ethylparaben (bir tür kozmetik koruyucu) Propylparaben (bir tür kozmetik koruyucu), Phenoxyethanol (bir tür kozmetik koruyucu), Hydroxyethycellulose, Mavi-Yeşil Alg Patensis Ekstresi, Soya İzoflavonları, Kafein, Karnitin, Polysorbate 80. Slimming Soap-Zayıflama Sabunu: Esmer Su Yosunu ve Sahil Yosunu: Bu yosunlar Britanny ve Norveç’te yetişmelerine rağmen, yaygın olarak İskoçya’nın Batı Kıyılarında, Hebride Adaları ve Orkney Adaları’nda bulunur. Esmer Su Yosunları, Laminariaceae familyasının Laminaria türünün parçasıdır ve esmer su yosununa kaçan büyük zeytin yeşilidir. Sahil Yosunları daha küçük bitkilerdir ve yaygın türleri Fucus Serratus, Fucus Vesiculosis ve Ascophyllum Nodosum’dur.

4) Kullanımdan Önce Cilt Yüzeyi Nasıl Olmalı?

Kuru ve temiz olması yeterli. Su ile en son temasınızın 45 dakikanın üzerinde olmasına dikkat ediniz!

5) BodySlim Nasıl Kullanılır?

Slim Crackle Foam-Çıtırdayan Zayıflatıcı Köpük: Sabah-Akşam kuru cilde günde 2 defa bir miktar sıkıp vücudunuzda ki sorunlu bölgeye yuvarlak, dairesel hareketlerle uyguluyorsunuz. Slimming Soap-Zayıflama ve Selülit Sabunu: Her duşa girdiğinizde vücudunuzu tırtıklı tarafı ile yıkıyorsunuz. İçerisinde ki yosun özü ve partiküller (kese etkisi) sayesinde gözenekler açılır, ölü deri atılır ve kalıcı hale gelen yağlar daha hızlı yakılır!

6) İlk Etkisi Ne Zaman Belli Olur?

Uygulamadan 5 dakika sonra, vücudunuzda ki buz etkisini ve kan dolaşımınızın hızlandığını hissedeceksiniz!

7) Ne Kadar Sürede Kaç Beden İncelebilirim?

16-21 gün içerisinde 1-2 beden incelmenizi sağlayan tek ürün BodySlim‘dir!

8) Kaç Yaş Grubu Kullanabilir?

13 yaşın üzerinde ki herkes kullanabilir.

9) Kimler Kullanamaz?

Anne adaylarının cenin bölgesi (göbek bölgesi) dışında ki alanlarda kullanması tavsiye edilmektedir. Hamilelik sonrası emzirme döneminde tüm vücudunuza güvenle uygulayabilirsiniz.

10) Yan Etkileri Nelerdir?

Hamilelerde göbek bölgesine, açık yaralara ve yeni gerçekleştirilen cerrahi müdahaleli bölgelere kullanılması tavsiye edilmez. Unutmayın, BodySlim İngiltere’den ithal edilen ve İngiltere’de üstün hükümet standartları ile üretilen bir üründür!

11) Deniz, Havuz ve Su İle Teması

BodySlim‘den eksiksiz bir sonuç alabilmek için deniz, havuz ve su ile son temasınızın minimum 45 dakika önce olmasına özen gösterin. Unutmayın, BodySlim kuru cilt yüzeyinde uygulanmalıdır!

12) Uygulamadan Ne Kadar Sonra Kıyafetlerimi Giyebilirim?

BodySlim zayıflama ve selülit konusunda teknolojinin temsil ettiği en son üründür! Kullanımdan hemen sonra kıyafetlerinizi giyebilirsiniz. BodySlim vücutta ki emilimi (vücuda nüksetmesi) anında gerçekleştiğinden leke bırakıcı, rahatsız edici, yapışma ve diğer hiç bir olumsuz etkene sizi maruz bırakmaz.

13) BodySlim’in Kokusu Nasıl?

BodySlim dünyanın en nadide bitkilerinden elde edilen bir üründür. BodySlim sizi rahatsız etmeyecek olan fresh aroması tadında bir kokuya sahiptir.

14) Uygulamadan Sonra Nemlendiriciye Gerek Var mı?

Hayır! İçerisinde ki nadide bitkiler sayesinde cildi nemlendirici özelliğide bulunduğundan ekstradan bir nemlendirici kullanmanıza gerek yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir