Renee Zellwegerin Bridget Jones rolündeki o balık etli halini herkes hatırlar. Ancak şimdilerde oldukça zayıf ve formda.

Renee gerçek hayatta iyi bir koşucu, makrobiyotikdiyet uygulayan biri ve hemen hemen her zaman dışarda spor yaparken fotoğraflanıyor.

Makrobiyotik Diyet Uygulayın

Renee, Bridget rolü için tıka basa donut, pizza ve bira tüketerek kilo almıştı. Daha sonra sıkı bir diyete başladı ve balık, sebze ve pirinç ile besleniyor. Zayıf kalmasının sırrını; Kahvaltıda meyve, öğlen salata, akşam yemeğinde balık yiyorum ve koşuyorum. Koşarak jimnastiğe gidiyorum ve koşarak dönüyorum. Ne kadar dikkat ederseniz o kadar sonuç alırsınız diyerek açıklıyor.

Renee, buz küpü diyetini de uyguluyor. Süt ürünleri, sebze gibi yiyecekleri ufak parçalar halinde doğrayarak suda donduruyor. Günlük olarak da bunları tüketiyor. Alışverişte de aldığı her şeyin etiketini okuyor. Zayıflığının diğer nedenleri de yoğun iş programı ve sette bile öğlen yemeği için 20 dakika ayırması.

Egzersizleri Zorlaştırın

Renee, 45 dakika egzersiz yaptığını söylediğinde, hızlı yürüyüşlerini ya da grup dans sınıflarını söylemiyor demektir. Haftada 6 gün 2 saat jimnastik, özel egzersizler yapıyor. Ayrıca, bisiklet, yoga ve uzun koşu hayranı. Hatta gözünden yaş gelecek kadar spor yaptığını söyleyebiliriz. Bisikletiyle sahile kadar gidiyor, dalış yapıyor. Sonra yine eve bisikletle geri dönüyor. Haftada 6 gün 5 km koşuyor.

Bacakları ve sırtı ağrıyıncaya kadar egzersiz yapan Renee sonrasında üstüne bir de yoga yapıyor. Gittiği her yerde de programına bağlı kalıyor ve spor yapmaya devam ediyor. Renee, yaptığı sporların terapi gibi geldiğini ve onu rahatlattığını da belirtiyor.

Yo-Yo Diyetinin Kötü Tarafları

Reneenin bitmek tükenmez zayıf kalma azmi yaptığı projelerde etkili oluyor. İstediği zaman kilo alıyor ve istediği zaman zayıflayabiliyor. Bu durumun vücudunu yorduğunu düşünmese de uzmanlar kendisini bu konuda uyarmış. Kısa sürede aşırı kilo alıp vermenin sağlıksız olduğunu belirtmişler. Bunu öğrendikten sonra ‘panik atak yaşadığını belirten Renee, Bridget Jones dönüşümüne son vermiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir