Doğum tarihi: 18 Ekim 1967
Kaç yaşında: 55
Burcu: Terazi
Meslek: İş Adamı, Üst Düzey Yönetici
Doğum yeri: İstanbul

ETA Kış Bahçesi Anonim Şirketinin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır.

A. Aytaç Çamlıtepe, 18 Ekim 1967 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Ali Aytaç Çamlıtepe’dir. Aslen Rize Ardeşen’li olup Kotil ailesindendir. 1988 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Askerlik eğitimini Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Kayseri Hava İndirme Tugayında almış, 1989 & 1990 yıllarında Asteğmen rütbesiyle Şırnak Cudi dağında Özel Görev Birliğinde Dağcı-Paraşütçü Komando ve Tim Komutanı olarak görev yapmıştır.

A. Aytaç Çamlıtepe, 1990 yılında ENKA grubuyla Körfez savaşı boyunca Libya’da görevlendirilmiştir. 1991 yılında Alman RECKENDREES firmasında görev yapmış bu esnada İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İhtisas Programını bitirmiştir. 1993 & 1995 yıllarında ABD’de State University of New York, Stony Brook ve Suffolk County Community College’de eğitimlerine devam etmiştir.

1995 & 1999 yılları arasında Alman REMA firmasında Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alırken aynı zamanda Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 1999 yılında Alman ELITE firmasının kuruluşunda Yönetici Ortak olarak bulunmuştur.

2003 yılından itibaren İthal Kış Bahçesi Sistemlerinin Tasarım, Üretim, Montaj ve Servis hizmetlerinin verilmesi amacıyla ETA Kış Bahçesi Anonim Şirketi Kurucusu olmuş ve ETA Kış Bahçesi Anonim Şirketi’nde halen Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Türkiye’de Kış Bahçesi sektörünün gelişmesinde aktif rol oynayan Aytaç Çamlıtepe istihdamın gelişmesi ve İhracatçılar Birliği üyeliği ile ülkemize döviz girdisi sağlamadaki katkılarıyla Kış Bahçesi sektöründe rol model olmuştur.

A. Aytaç Çamlıtepe eğitim hayatına halen Anadolu Üniversitesi AÖF Adalet Ön Lisans programında devam etmektedir.

A. Aytaç Çamlıtepe Yıldız Teknik Üniversitesi Hisarüstü Tesisleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Uluslararası Rotary 2420. Bölge Suadiye Rotary Kulübü Derneğinde Gençlik Komitesi Başkanlığı ve Genel Sekreterlik görevlerinde, Rotary 2420. Bölgede Meslek Hizmetleri Komitesinde görev yapmıştır.

Paraşütçülük, Dağcılık, Kayak, Dalgıçlık ve Motor tutkuları olan Çamlıtepe evli ve iki çocuk babasıdır.

İletişim Bilgileri :

Eta Yapı Anonim Şirketi Eta Alman & İngiliz Kış Bahçesi ve Pencere Sistemleri
Tel: +90 (216) 660 01 01
Fax: +90 (216) 660 01 02
Gsm: +90 (532) 343 22 22
E-mail: aytac@etayapi.com
Web: www.etakisbahcesi.com
Adres: Ferhatpaşa Mah. Karadeniz Cad. No: 76 Ataşehir 34888 İstanbul-Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir